Skicka in kontrollhandlingar

Om er förening blir uttagen för kontroll så har ni möjlighet att skicka in efterfrågade handlingar som begärts av Riksidrottsförbundet via er IdrottOnline-sida.

1. Logga in i IdrottOnline via https://login.idrottonline.se/.

2. Klicka på LOK i toppmenyn.

3. Klicka på Kontroll i vänstermenyn.

Här kan ni ge medgivande till att Riksidrottsförbundet får ta del av aktiviteter som ni ansöker om LOK-stöd för samt föreningens medlemsregister i IdrottOnline samt lämna ett meddelande.
 Ni kan också bifoga årsmötesprotokoll, stadgar, verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning samt revisionsberättelse med mera.

4. Bocka i medgivande

5. Bifoga handlingar, genom att klicka på Lägg till dokument

En bild som visar text, skärmbild, programvara, Webbsida

Automatiskt genererad beskrivning

6. Läs igenom och bocka i rutan ”jag är väl medveten om att…”

7. Klicka på Skicka

En bild som visar text, skärmbild, Teckensnitt, nummer

Automatiskt genererad beskrivning